Aanbod

Animal Essences

Animal Essences

Ik kan emotionele ondersteuning bieden door middel van het uittesten van Animal Essences en het samenstellen van remedies

Communicaties

Ik kan met dieren communiceren om inzichten te geven over het (ongewenste) gedrag van jouw huisdier, helpen bij palliatieve zorg, vermiste dieren of informatie geven over gezondheid

Healings

Ik kan healings geven aan mens en dier waarbij zowel fysiek als mentaal ruimte komt voor welzijnsverbetering

Krachtdieren

Ik kan je vertellen over jouw krachtdieren en hoe ze jou kunnen helpen. Wil je weten welk totemdier bij jou hoort? Ook dat kan ik je vertellen

Metingen

Ik kan (voedsel)allergieën en tekorten meten bij mens en dier. Vervolgens kan ik supplementen aanbevelen

Workshops

Ontdek welke inspirerende workshops er binnenkort op het programma staan en lees de ervaringen van eerdere deelnemers

Ik ben erg dankbaar voor de sessie met Querine, die mij met veel aandacht, aanwezigheid en behulpzaamheid een waardevolle steun heeft aangeboden tijdens een uitdagende situatie. 

De inzichten en verhelderingen die er uit kwamen waren ook heel mooi mee genomen, en ik voelde me bij Querine erg veilig.
Dankjewel Querine !

Yoann

Rummy (onze geadopteerde huskie) was altijd onrustig, gestresst, angstig, eenkennig, controlerend en agressief naar (kleine) dieren. 

Na behandeling door Querine van Animals Know is hij toegankelijker, veel rustiger en relaxed, iedereen mag haar knuffelen, minder op zijn hoede, stelt zich rustiger op naar andere dieren. Heel blij met onze nieuwe Rummy. Dank je wel Querine!!

Liesbeth

Ik was heel blij dat Querine met James, mijn Weinaraner, wilde communiceren. Ik wilde heel graag weten wat er allemaal in z’n bolletje omging en omdat er ook wel wat gezondheidsissues waren.

De manier waarop Querine alles vertelde voelde heel goed en vertrouwd. Qua inhoud waren er verrassende zaken die naar voren kwamen die ik goed kon plaatsen. Ook kreeg ik het advies om bepaalde supplementen te geven en deze zijn heel goed aangeslagen. Heel blij mee voor James en voor mij.

Jackie

error: Content is protected !!
nl_NL_formal
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights