Padwerkpraktijk Phoenicia

Praktijk voor innerlijke groei, bewustwording en acceptatie. Anneke Verburg biedt middels Padwerk een manier van ‘werken’ aan jezelf aan, zonder dogma’s en veroordelingen, zonder goed of slecht én met plezier, geduld, acceptatie en liefde voor je eigen innerlijke proces. De focus ligt op verdieping en het maken van contact met je innerlijke wereld en ruimte. Dit kan door middel van onder andere: energetisch werk; stilte-meditatie; ademhaling en ontspanning; lichaamswerk; (intuïtief) schrijven / tekenen / muziek; plezier en humor.

Sabine Boogaard

"Ik geloof dat je niet alleen je eigen leven kunt creëren, maar ook je eigen succesvolle bedrijf. Er is niet één succesformule, iedereen is immers anders. Daarom richt ik mij op het bewandelen van jouw eigen ondernemerspad. Natuurlijk zijn er bepaalde strategieën die gedaan moeten worden, maar op jouw manier. Wat past bij jou, je bedrijf en bij jouw doelgroep. Te beginnen met een website die daar perfect bij aansluit."

(affiliate link)

Analemma water

Analemma is een revolutionair hulpmiddel dat de eigenschappen, kwaliteit en effecten van drinkwater krachtig verbetert door het te transformeren in een samenhangende, vloeibaar-kristallijne staat. In gewoon kraanwater bewegen H2O-moleculen op een chaotische en onregelmatige manier. Via een eenvoudig proces verandert Analemma de toestand van water radicaal door de H2O-moleculen te herschikken in een vloeibaar-kristallijne structuur. Die structuur en de stabiliteit ervan hebben een positieve invloed op alle levende wezens.

(affiliate link)

error: Content is protected !!
nl_NL_formal
Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights