Disclaimer

Animals Know is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven (mei 2023), onder het kvk-nummer: 90302915. Animals Know is zelf verantwoordelijk voor de inhoud en publicaties op de website: www.animalsknow.com en www.animalsknow.nl.

Het is niet toegestaan om van deze website kopieën te maken en deze openbaar te maken, dan wel kopieën op te slaan zonder vooraf schriftelijke toestemming te hebben gevraagd aan Animals Know. Voor individueel gebruik (niet commercieel), dat niet gedeeld wordt met derden, is deze toestemming vooraf eveneens nodig.

Voor alle activiteiten van Animals Know en dus ook voor de website gelden de Algemene Voorwaarden die gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven. Zie ook de button Algemene voorwaarden op deze website.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de gegevens die vermeld staan op de website van Animals Know. Animals Know zal er altijd naar streven dat alle informatie die openbaar gemaakt wordt, actueel en correct is. Tegelijkertijd kan Animals Know niet garanderen dat in alle gevallen de opgenomen informatie daadwerkelijk up-to-date, correct en volledig is. Animals Know aanvaardt daarom in geen enkel geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Animals Know zal alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, echter kan daar niet verantwoordelijk voor zijn.

De website van Animals Know is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie. Bij ziekten of klachten is het dus raadzaam altijd eerst de dokter of de specialist te bezoeken! Stop niet met voorgeschreven medicatie van uw huisarts of specialist! De huisarts en/of specialist is hierin leidend en blijft hierin leidend. Aan de berichtgevingen die Animals Know op haar website zet kunnen geen rechten worden ontleend en deze kunnen niet beschouwd worden als een medisch advies om ziektes mee te behandelen.

Op de website van Animals Know staan enkele (affiliate) links naar websites van derden waar Animals Know een goede ervaring mee heeft. In het geval van een affiliate link kan door Animals Know een kleine commissie worden ontvangen als men via deze link overgaat tot aankoop van een artikel of dienst. Dit wordt door de aanbieder van het artikel of de dienst betaald, dus de koper betaalt hier niet extra voor. Soms kan Animals Know een kortingscoupon of -code aanbieden en pakt het zelfs voordeliger uit om de affiliate link te volgen. Ondanks de goede ervaring die Animals Know met deze derden heeft en de oprechte aanbeveling, is Animals Know niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden en hun producten/diensten. Animals Know heeft bovendien geen invloed op de verpakking en/of verzending van artikelen die bij deze gerespecteerde derden worden aangeschaft. Animals Know aanvaardt dan ook geen verantwoordelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit een overeenkomst tussen bezoekers van de websites van Animals Know en eerdergenoemde derden.

error: Content is protected !!
nl_NL_formal
Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights