Klantervaringen

Ik heb genoten van enkele fijne healings. De mooie inzichten die Querine doorkrijgt en die ze op een liefdevolle manier communiceert maken deze ervaring helemaal af en zorgen voor extra diepgang.

Verder kon ik ook bij haar terecht om te communiceren met een aantal honden waarin ik interesse had voor adoptie. Dit was een hele hulp aangezien het om buitenlandse adoptiedieren ging waarbij kennismaking op voorhand niet mogelijk was. Querine was een waardevolle hulp om de wensen en noden van de dieren te vertalen en te voelen of we matchten.

Kathleen

Ik ben erg dankbaar voor de sessie met Querine, die mij met veel aandacht, aanwezigheid en behulpzaamheid een waardevolle steun heeft aangeboden tijdens een uitdagende situatie. 

De inzichten en verhelderingen die er uit kwamen waren ook heel mooi mee genomen, en ik voelde me bij Querine erg veilig.
Dankjewel Querine !

Yoann

Rummy (onze geadopteerde huskie) was altijd onrustig, gestresst, angstig, eenkennig, controlerend en agressief naar (kleine) dieren. 

Na behandeling door Querine van Animals Know is hij toegankelijker, veel rustiger en relaxed, iedereen mag haar knuffelen, minder op zijn hoede, stelt zich rustiger op naar andere dieren. Heel blij met onze nieuwe Rummy. Dank je wel Querine!!

Liesbeth

Ik was heel blij dat Querine met James, mijn Weinaraner, wilde communiceren. Ik wilde heel graag weten wat er allemaal in z’n bolletje omging en omdat er ook wel wat gezondheidsissues waren.

De manier waarop Querine alles vertelde voelde heel goed en vertrouwd. Qua inhoud waren er verrassende zaken die naar voren kwamen die ik goed kon plaatsen. Ook kreeg ik het advies om bepaalde supplementen te geven en deze zijn heel goed aangeslagen. Heel blij mee voor James en voor mij.

Jackie

Ik ben zo blij dat ik jou heb leren kennen. Niet alleen omdat je een prachtige liefdevol persoon bent, maar ook om de hulp die je me gegeven hebt met het eetprobleem van onze 13-jarige Tibetaanse Terrier. 

Jouw advies om haar voeding te vervangen en probiotica in dubbele porties te geven, heeft ervoor gezorgd dat ze van haar jeuk verlost raakte. Zelfs onze dierenarts stond versteld van de verandering in haar vacht en ging met jouw tip rekening houden als ze probiotica voorschreef.
Daarnaast ben je ook een geweldige healer. Ik ben je zo dankbaar dat je de stem van onze dochter hebt geactiveerd door via haar paard, wat voor haar de liefde van haar leven is, met haar contact te maken en haar liefdevol te begeleiden in een vorig leven zodat ze nu voor zichzelf begint op te komen.
Danke, danke, danke

Nora

Kiko bok Mammoet heeft als gevolg van artrose verstijfde spieren in zijn voorpoten waardoor hij ze niet meer kan strekken en daardoor op zijn knieen loopt. Mede dankzij de healings van Querine is dit sterk verbeterd.

Zijn linkerpoot kan hij zo goed als helemaal strekken en zijn rechterpoot deels; zijn rechterknie kan hij wel recht en zijn enkelgewricht deels. Wat zeker zo belangrijk is, is dat hij hierdoor weer zelfvertrouwen en (levens-)kracht heeft teruggekregen, wat zijn kwaliteit van leven aanzienlijk verbeterd. Draadhaar fox terrier Mike is tijdens de eerste jaren van zijn leven zwaar mishandeld, waardoor hij helemaal geen vertrouwen meer had in mensen en daardoor ernstig agressief gedrag vertoonde. Het was zo ernstig dat hij daardoor ingeslapen zou worden. Gelukkig mocht ik hem redden en adopteren, maar het was een moeizaam traag traject. Mede dankzij de healings van Querine heeft Mike zich toch weer open durven stellen voor vriendschap, en samen hebben we er weer een fijne sociale hond van gemaakt, die lekker in zijn vel zit.

Angeline

Ik ben blij dat ik je heb leren kennen via de opleiding. Zo heb je enkele honden behandeld, vooral Qlover. Voor mij was dit te moeilijk omdat ik er te dicht bij stond en dan te veel in mijn hoofd zat.

Qlover heeft 2 auto-immuunziektes waarvan de laatste recent is vastgesteld. Zijn nieren waren niet goed, hij had hoofdpijn, was onrustig, gestrest en was meer op zichzelf. Ook zijn vertrouwen had een knak gekregen. Na enkele behandelingen waren zijn nieren beter. Qlover is ook wat rustiger geworden. Hij zoekt nu zelf honden op als we trainen of op wedstrijd gaan. En hij is terug speelser geworden. Het vertrouwen is ook terug aan het groeien. Ik vind het geweldig hoe Querine het allemaal mag zien. En het is ook een hulp dat je er tegelijkertijd bij krijgt zodat je hier naar kan handelen. Querine voelt de dieren goed aan en je voelt bij haar de liefde voor de dieren. Dankjewel

Ingrid

error: Content is protected !!
nl_NL_formal
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights