Animal Essences

De “Wild Earth Animal Essences” zijn natuurlijke, energetische remedies die al sinds 1995 in de VS geproduceerd worden en gebruik maken van de wijsheid en de kracht van dieren. Ze zijn geschikt voor zowel mens als dier.

Het zijn, net als bloemenessences en edelsteenelixers, zogeheten ’trillingsremedies’. Elk van deze essences bevat de trillingsafdruk en energie van het dier, maar bevat geen enkel dierlijk bestandsdeel. Dieren worden niet gevangen of geschaad bij het ontwikkelen van de dierenessences.

Animals Know heeft een omvangrijke selectie van de Animal Essences in huis. Door dit zeer uitgebreide assortiment, kan ik een remedie op maat voor je samenstellen.

In één flesje remedie kunnen 1-5 dieren-essences verwerkt worden. De remedie die je ontvangt is dus speciaal en alleen voor jou (of jouw dier) op dat moment gemaakt. Als je later een nieuwe remedie aanvraagt kan het zijn dat je een andere samenstelling ontvangt, maar het kan ook dat een specifiek dier zich nogmaals aandient.

De Animal Essences kunnen om allerlei redenen en op verschillende manieren ingezet worden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je acute hulp nodig hebt, dan is er een EHBO-essence die ingezet kan worden.

Of misschien heb je een fobie voor een bepaald dier en kan de remedie van een bepaald dier je emotioneel steunen om je hiervan af te helpen. Het kan ook zijn dat er sprake is van een bepaalde kwaal. Dan wordt gekeken wat de kwaal is en welke remedie het best ingezet kan worden. Er kan ook naar de emotie of een vraag gekeken worden om zo een remedie te maken die daarbij ondersteunt.

Kortom, ik kan jou of jouw dier emotionele ondersteuning bieden door middel van het uittesten van de bestaande Animal Essences en het samenstellen van een remedie.

De essences kunnen het beste 2-3 weken opgenomen worden vooraleer te bepalen of ze heilzaam zijn. Sommige mensen nemen direct resultaat waar en anderen hebben wat langer nodig om het effect te ervaren.

Ook kan ik weldadige roomsprays samenstellen. Deze vullen de ruimte met een heerlijke geur terwijl ze tegelijkertijd een helende energie bieden en zo de sfeer positief beïnvloeden. Ze bevatten natuurlijke essentiële oliën en zijn verrijkt met Animal Essences. Door de toevoeging van Animal Essences bieden deze interieursprays een koesterende en steunende sfeer om te verbinden met de helende gave van de dieren.

Via onderstaande knop kan op deze website nagekeken worden wat de afzonderlijke essences betekenen, waar ze bij helpen/ondersteunen.

Ik wil een remedie of roomspray laten samenstellen, wat nu?

Als het een remedie is naar aanleiding van een communicatie of een healing dan wordt deze na afloop op maat gemaakt. De remedie wordt persoonlijk overhandigd of per post opgestuurd (als het een healing op afstand betreft). Als je liever zelf wilt bepalen welke remedie gemaakt wordt, dan kan dat ook. Laat me dan weten welke remedie(s) je wilt hebben en ik zal het opsturen. Animals Know aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor remedies die zijn aangevraagd zonder ze door mij te laten uittesten.

error: Content is protected !!
nl_NL_formal
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights