Krachtdieren

Dieren bezitten veel wijsheden, al zien we dat vaak niet. Het zijn niet alleen mede-aardbewoners, maar veel meer dan dat. Het zijn gidsen die ons willen helpen en begeleiden en die hun wijsheid met ons willen delen.

Dieren willen ons op verschillende manieren iets vertellen. Misschien hebben ze op een bepaald moment in je leven een boodschap voor je of zijn ze krachtdieren die jouw krachten of valkuilen duidelijk willen maken. Of het is een totemdier dat jou bijstaat in een bepaalde periode van je leven.

Door inzicht te krijgen vanuit de dierenwereld welk dier je helpt, kan je jouw potenties en mogelijkheden zien. Vaak helpt het om te weten dat we gesteund worden om verder te komen in een proces, om te gaan voor dat wat we willen bereiken.

Vraag je je af waarom je steeds dezelfde dieren ziet in de werkelijkheid of in dromen of waarom je één speciaal moment hebt gehad met een bepaald dier?

Er is niet één dier dat beter of juist minder is dan een ander, alle dieren zijn bijzonder. Dus oordeel niet over het dier in kwestie, het kan wijzer en krachtiger zijn dan je in eerste instantie zou verwachten.

Ik kan je vertellen over jouw krachtdieren en hoe ze jou kunnen helpen. Wil je weten welke totemdier bij jou hoort? Ook dat kan ik je vertellen.

error: Content is protected !!
nl_NL_formal
Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights