Workshops

Een workshop volgen is een laagdrempelige, interactieve en gezellige manier om geïnspireerd te raken en een nieuwe ervaring op te doen. Daarbij leer je jezelf en/of andere deelnemers beter kennen. Ontdek welke workshops er binnenkort op het programma staan en lees de ervaringen van eerdere deelnemers.

Agenda 2024

We gaan je 12 chakra systeem aanwakkeren, openen en activeren met behulp van engelenenergie. In de cursus gaan we o.a. mediteren, activeren, zingen, dansen en creatief bezig zijn.

Akasha kronieken (individuele sessie)

De Akasha kronieken vormen een soort energetische bibliotheek van alles wat je ooit gezegd, gedacht of gedaan hebt. Het is belangrijk om deze regelmatig op te schonen zodat deze geen negatieve invloed meer kan hebben op het huidige verloop van je leven. Alles wat in overeenstemming is met de goddelijke wil, wordt opgeschoond.
Zijn er dingen in je leven die niet gaan zoals je wil:
* je krijgt je huis niet verkocht
* je wil een nieuwe baan maar het lukt niet
* je hebt raakt steeds in conflict met een bepaald persoon of hebt daar nare gevoelens bij
* je familiedynamiek zou heel anders kunnen zijn
* je hebt een kinderwens die maar niet in vervulling gaat
* je wil graag een nieuwe relatie maar het lukt niet
* je merkt dat je relaties niet lekker lopen
* je hebt een collega waar je niet mee door één deur kan
* je zou meer welvaart willen ervaren
Herken je één of meerdere van bovenstaande situaties of is er iets anders waar je tegenaan loopt? Dan kan het zijn dat er iets in je Akasha kronieken staat dat je op dit moment blokkeert. Laten we samen deze gericht opschonen. Dit kan online of in mijn praktijk.

Ervaringen van eerdere deelnemers

Fantastische workshop.  Hele fijne ruimtereis gemaakt op Querine’s visualisatie (prettige stem trouwens). Heb weer nieuwe inzichten gekregen.

Liesbeth

Een prachtige spirituele reis mogen meemaken vanuit de krachten van het universum. De kracht van de visualisaties met een geweldige gids als begeleider en stimulator om bij mezelf te blijven en te stimuleren de energie en positiviteit te blijven vinden en je geluk te vieren. Thanks, was super!

Wim

Rustige, ontspannen uitstraling. Je liet een fijne ruimte voor de deelnemers om gewoon te zijn. Mooie opbouw en interacties. Als leek voelde het goed en voldoende om mee te reizen.

Anoniem

Hele fijne energie en kalm leiderschap van Querine met ruimte om te lachen, dansen en te delen. Inhoudelijk heel veel ancient connecties gezien en geleerd en energetische impact mogen ervaren. Dankjewel Querine! 

Sabine

Lieve Querine, wat een bijzonder en mooi mens ben je en hoe fijn wat we samen hebben kunnen manifesteren. Ik heb echt een fantastische dag gehad. Allemaal top! Ook locatie en verzorging dik in orde.

Anoniem

Aanmeldformulier workshop(s)

error: Content is protected !!
nl_NL_formal
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights