Querine

Op deze pagina lees je in het kort iets meer over mijn drijfveren en het pad dat mij hiernaartoe heeft geleid. Ik ben op jonge leeftijd al gefascineerd geraakt door de kracht en de energie van de natuur en alle wezens op deze wereldbol. De mens is daar mijns inziens onderdeel van en staat daar zeker niet boven. De interacties tussen mens en dier vind ik uitermate boeiend. Daarnaast heb ik mij verdiept in diverse geneeswijzen en spiritualiteit. Na verschillende opleidingen te hebben gevolgd op het gebied van mens-dier relaties, diercommunicatie en natuurlijke geneeswijzen, heb ik in 2023 de knoop doorgehakt en mijn eigen praktijk “Animals Know” gelanceerd. 

We worden ons steeds bewuster van alles om ons heen, dat alles ons iets te vertellen heeft, een diepere betekenis heeft. Het is een tijdperk van ontwaken, bewustwording en verantwoordelijkheid nemen. Het is mij door mijn werk en privé duidelijk geworden dat de natuur ons veel te vertellen heeft. Wij hoeven alleen maar te luisteren naar de wijsheid en boodschappen van de natuur en haar dieren. Niet iedereen heeft op dit moment al de gave ontwikkeld om deze boodschappen te ontvangen. Daar kan ik bij helpen. Ik kan als een tolk informatie doorgeven die vele anderen niet horen.

Mijn motivatie

Mijn reis

Als ik terugkijk dan is het een hele reis geweest die mij hier naartoe heeft geleid. Ik wist van tevoren niet altijd waar ik naar onderweg was en het is zeker niet makkelijk geweest, maar ik heb nooit veel geleerd van alleen maar in het licht staan. Door diepe valleien lopen, daar kom je jezelf tegen en hoe mooi is het dan als je op de bergtoppen weer de zon op je gezicht voelt. Het is wat abstract en filosofisch, maar dat is in een notendop mijn reis naar hier en nu. Daarnaast heb ik letterlijk ontzettend veel gereisd over de hele wereld en veel mogen zien en ervaren. Ik heb hierdoor veel ontmoetingen gehad met verschillende dieren en mijn fascinatie voor dieren en de natuur is gevoed door alles wat ik heb gezien.

Ik ben een gecertificeerd docent aan de Diana Cooper School of White Light? Diana Cooper is een docent, internationale spreker en auteur van meer dan 30 boeken die in 28 talen zijn vertaald. Ze heeft ook diverse kaartensets ontwikkeld die aansluiten bij haar boeken. Haar laatste boek is “The Golden Future” en daar is zeer recent een kaartenset van uitgekomen. Om dit te vieren hebben verschillende docenten die aan haar school verbonden zijn, korte video’s gemaakt om te vertellen hoe zij de gouden toekomst zien. Querine heeft hier ook aan meegedaan. Bekijk hieronder het resultaat.

School of White Light

error: Content is protected !!
nl_NL_formal
Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights