Metingen

Het is vandaag de dag lastig om gezond te eten. Dit komt onder andere doordat er veel toevoegingen in het eten zitten. Dit geldt voor zowel mens als dier.

Hierdoor hoor je steeds meer over voedselallergieën, intoleranties en gevoeligheden. Daarnaast wordt het steeds noodzakelijker om vitaminen, mineralen en andere supplementen in te nemen. Over het algemeen bevat ons voedsel namelijk niet meer alles wat we nodig hebben. Ook dit geldt zowel voor mens als dier.

Op dit moment kunnen de metingen alleen persoonlijk uitgemeten worden, waarbij gekeken kan worden naar voedselallergieën en naar welke supplementen nodig zijn om weer een optimale gezondheid te krijgen.

Ook kan er naar energie worden gekeken en eventueel het lichaam uitgebalanceerd worden.

Ik wil een meting voor mij en/of mijn dier, wat nu?

Voor het uitvoeren van een meting nodig ik je uit om een afspraak te maken en naar mijn praktijkruimte in Budel te komen. Indien er sprake is van (het vermoeden van) een voedselallergie, dan dient het voedsel in kwestie aanwezig te zijn in een open plastic of glazen container zodat het gemeten kan worden. Daarnaast kan er gemeten worden in hoeverre er sprake is van tekorten. Hierbij zal gebruik gemaakt worden van testsetjes. Naar aanleiding van deze meting kunnen supplementen worden aanbevolen. Eigen supplementen kunnen ook uitgetest worden. Het is belangrijk dat de inname van alle, niet essentiële, supplementen gestopt wordt minimaal 24 uur voor aanvang van de afspraak. Dit is nodig om de meting zo zuiver mogelijk te houden. Indien dit niet gebeurt zullen de metingen veel minder nauwkeurig en dus minder betrouwbaar zijn.

error: Content is protected !!
nl_NL_formal
Scroll naar boven
Geverifieerd door MonsterInsights