Healings

Alles heeft een trillingsniveau en energie. Sommige dingen kunnen we waarnemen, maar veel dingen ook niet. Denk bijvoorbeeld aan radiogolven of WiFi: die kunnen wij niet waarnemen zonder meetinstrument. Toch weten we dat het werkt omdat we geluid ontvangen van radiozenders of data binnenkrijgen op elektronische apparaten.

Zo werkt een healing in essentie ook. Waarom het werkt is niet zo belangrijk, maar dat het werkt is net zo feitelijk als andere fenomenen zoals geluidsgolven of licht.

Het lichaam heeft veel te verduren door allerlei hedendaagse prikkels. We krijgen vaak niet de gelegenheid om ons te onthaasten en nemen daar over het algemeen te weinig tijd voor. Hierdoor bouwen er zowel fysieke als mentale belastingen op die allerlei blokkades, stagnaties of op den duur ziektes kunnen veroorzaken.

Het is belangrijk voor zowel mens als dier dat het lichaam energetisch “gereset” wordt. Ik kan healings geven aan mens en dier waarbij zowel fysiek als mentaal ruimte komt voor welzijnsverbetering.

Wat kan ik verwachten tijdens of na de healing?

Bij de healing van een mens is niet te voorspellen wat er gaat gebeuren. Er is niet één healing hetzelfde. De een krijgt veel informatie over vorige levens, de andere boodschappen van overledenen. Weer anderen krijgen weinig informatie. Wat er altijd gebeurt, is dat het zelf-genezend vermogen aangespoord wordt. Ook worden blokkades opgespoord en zo veel mogelijk verwijderd en worden chakra’s uitgebalanceerd. Kortom, er gebeurt van alles.

Hou er wel rekening mee dat er mogelijk meerdere healings nodig zijn om optimaal resultaat te behalen. Je kunt immers niet verwachten dat iets wat mogelijk al heel lang opgebouwd is, in één keer weggehaald kan worden. Dit is belangrijk omdat je lichaam of geest het niet altijd aankan om alles in één keer weg te halen. Dit moet soms in stappen gebeuren.

Na de healing wordt aangegeven wat er waargenomen is. Dit is een gesprek waarbij de klant ook dingen kan aangeven wat de ervaringen zijn geweest. Een healing kan ondersteund worden door Animal Essences waarbij het lichaam op een zachtaardige manier verder kan gaan met balanceren oftewel weer evenwicht zoeken. Dit is zeker aan te raden. Het is ook aan te raden om veel water te drinken na de healing en dit een paar dagen vol te houden zodat alles op die manier nog afgevoerd kan worden.

Bij de healing van een dier is niet te voorspellen wat er gaat gebeuren. Er is niet één healing hetzelfde. Het dier vertelt veelal wat er met hem/haar aan de hand is en het is ook een prettige manier om te communiceren met een dier omdat hij voelt dat hij oprecht aandacht krijgt en dat er energetisch met hem gewerkt wordt. Vaak kan er bij dieren sneller resultaat worden behaald met een healing dan bij mensen. Dit komt doordat ze over het algemeen veel dichter bij zichzelf staan. Maar ook voor dieren geldt: alle individuen zijn anders. Het is maar net waar het dier mee zit en wat hij heeft meegemaakt. Wat er altijd gebeurt, is dat het zelf-genezend vermogen aangespoord wordt. Ook worden blokkades opgespoord en zo veel mogelijk verwijderd en worden chakra’s uitgebalanceerd. Kortom, er gebeurt van alles.

Hou er wel rekening mee dat er mogelijk meerdere healings nodig zijn om optimaal resultaat te behalen. Je kunt immers niet verwachten dat iets wat mogelijk al heel lang opgebouwd is, in één keer weggehaald kan worden. Dit is belangrijk omdat een lichaam of geest het niet altijd aankan om alles in één keer weg te halen. Dit moet soms in stappen gebeuren.

Na de healing wordt aangegeven wat er waargenomen is. Dit is een gesprek waarbij ook mogelijke communicatie met het dier besproken wordt. Een healing kan ondersteund worden door Animal Essences waarbij het lichaam op een zachtaardige manier verder kan gaan met balanceren oftewel weer evenwicht zoeken. Dit is zeker aan te raden. Het is aan te raden om het dier veel water te laten drinken na de healing en dit een paar dagen vol te houden zodat alles op die manier nog afgevoerd kan worden.

Ik wil een healing, wat nu?

Healings kunnen op afstand of in mijn praktijkruimte gegeven worden. Bij een healing op afstand wordt live gewerkt, tenzij de klant liever alleen na afloop contact heeft.

Het is wel belangrijk dat er volledig tijd vrijgemaakt wordt en dat de klant gaat liggen zonder enige afleiding om zich heen. Er is tijd om bij aanvang kort een gesprek te hebben over bepaalde thema’s die spelen, maar dit hoeft niet. Vervolgens begint de healing. Deze wordt in stilte volbracht, tenzij er iets dringends te melden valt. Ik zal ontspannende muziek afspelen, mits de klant dit prettig vindt.

Daarna worden kort de ervaringen uitgewisseld en kan ik de klant aanbevelingen doen.

Healings van dieren kunnen plaatsvinden in de praktijkruimte, maar mijn sterke voorkeur gaat uit naar healings op afstand. Het is namelijk niet nodig dat het dier zich bij mij in de praktijk bevindt om ermee te communiceren en het vervoer kan onnodig stress veroorzaken. Er wordt een afspraak ingepland waarbij de healing aan het dier wordt nabesproken. De healing vindt dus van tevoren plaats.

Het is belangrijk dat er tijdig een foto, naam en eventueel een geboortedatum doorgegeven wordt. De foto mag een beeld geven van het gehele dier of alleen de kop, als het maar een recente foto is en het dier er alleen op staat. Daarnaast is het wenselijk dat er een duidelijk beeld gegeven wordt en eventuele achtergrondinformatie zodat er gericht gehealed kan worden. Het dier mag gewoon verder zijn routine volgen zoals gebruikelijk.

Tijdens de afspraak is het dier al behandeld. Er is ruimte om te vertellen of er bijzonderheden waren tijdens de healing. In het gesprek zal alles naar voren komen wat er waargenomen is. Hierbij is het belangrijk om te beseffen dat dit ook informatie kan zijn over bijvoorbeeld andere gezinsleden of betrokkenen. Dit hoeft uiteraard niet, het is nogmaals niet te voorspelen wat er tijdens een healing waargenomen gaat worden.

error: Content is protected !!
nl_NL_formal
Scroll to Top
Verified by MonsterInsights