Spiritueel met dieren

Workshop voor nieuwsbrieflezers

Ervaringen van eerdere deelnemers

Fantastische workshop.  Hele fijne ruimtereis gemaakt op Querine’s visualisatie (prettige stem trouwens). Heb weer nieuwe inzichten gekregen.

Liesbeth

Een prachtige spirituele reis mogen meemaken vanuit de krachten van het universum. De kracht van de visualisaties met een geweldige gids als begeleider en stimulator om bij mezelf te blijven en te stimuleren de energie en positiviteit te blijven vinden en je geluk te vieren. Thanks, was super!

Wim

Rustige, ontspannen uitstraling. Je liet een fijne ruimte voor de deelnemers om gewoon te zijn. Mooie opbouw en interacties. Als leek voelde het goed en voldoende om mee te reizen.

Anoniem

Hele fijne energie en kalm leiderschap van Querine met ruimte om te lachen, dansen en te delen. Inhoudelijk heel veel ancient connecties gezien en geleerd en energetische impact mogen ervaren. Dankjewel Querine! 

Sabine

Lieve Querine, wat een bijzonder en mooi mens ben je en hoe fijn wat we samen hebben kunnen manifesteren. Ik heb echt een fantastische dag gehad. Allemaal top! Ook locatie en verzorging dik in orde.

Anoniem

error: Content is protected !!
nl_NL_formal
Scroll to Top
Geverifieerd door MonsterInsights