Water als communicator, verbinder en healer

In de biologielessen wordt ons meestal verteld dat we voor 70% uit water bestaan en dat water daarom een belangrijk onderdeel is van ons leven. We kunnen wel 2 weken zonder eten (afhankelijk van allerlei factoren), maar we kunnen zeker geen twee weken zonder water. Wat als ik je zou vertellen dat ons lichaam meer water bevat dan de oceanen?! Zou je mij geloven? De oceaan bestaat voor 96% uit water, maar al onze moleculen in ons lichaam bevatten 99% water. Er is dus niks in ons lichaam waar water niet de hoofdrol in speelt.

Heb je ook wel eens gehoord dat we minstens 2 liter water per dag nodig hebben? Kom even met mij mee terug in de tijd, zie het voor je. Er zijn maar weinig mensen op de planeet. Iedereen die hier leeft behoort tot nomadische stammen die met het weer, de kuddes en de natuur meereizen. Men moet alle bezittingen meenemen, dus tent, kleding, gereedschap en natuurlijk water. Wat als ze toen 2 liter water per persoon per dag mee zouden moeten dragen? Hoe zou dat eruit zien?

Het verschil met toen en nu is de kwaliteit van het water. Omdat er in de loop der eeuwen veel is veranderd op aarde door onder andere vervuiling en straling, kunnen we allemaal wel indenken dat de kwaliteit van het water achteruit is gegaan. Hierdoor is het water van een coherente staat naar een chaotische staat veranderd. Je kan je voorstellen dat communicatie, samenwerking en healing veel efficiënter en sneller gaat als alles in harmonie is in plaats van dat er algehele chaos heerst. Om het heel erg te simplificeren werkt dat ook zo met water.

Daarnaast is het wetenschappelijk bewezen (ook met hele interessante experimenten) dat water geheugen heeft. In Nederland wordt wel gezegd dat we een uitstekende kwaliteit kraanwater hebben. Er wordt immers van alles uit het water gefilterd. Ook al wordt er iets uit het water gefilterd, betekent het nog altijd dat er een bepaalde trilling achterblijft. Zoals Nikola Tesla het zo mooi zei, “Als je de geheimen van het universum wilt vinden, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie”.

Water is ook een doorgever van informatie, dus als er allerlei trillingen achterblijven in het water dan is het net als bij een slechte telefoonverbinding. Stel je bent aan het bellen met iemand en er is ontzettend veel ruis op de lijn. Dan hoor je misschien flarden van het gesprek, maar de ruis maakt het gesprek frustrerend in plaats van plezierig en nuttig. Zo werkt het ook in ons lichaam. Als het geheugen van het water vol zit en het water chaotisch vibreert dan kan het zijn werk niet goed doen in het lichaam. Aangezien water essentieel is, is het toch wel belangrijk dat water zijn functie goed kan uitoefenen.

Hier komt de Analemma staaf goed van pas. Analemma is de beweging die een hemellichaam, zoals de zon, maakt door het jaar heen. Dit is ook wel het teken van oneindigheid, een 8. Als je iedere dag een punt zou noteren waar de zon in de hemel staat en aan het einde van het jaar de punten met elkaar verbindt dan heb je een acht. De Analemma staaf bevat Analemma water. Er wordt ‘moeder water’ gemaakt dat een jaar lang is blootgesteld aan de beweging van de zon. Water absorbeert namelijk 70% kosmische energie. Hierdoor wordt het water optimaal opgeladen en is weer in dezelfde staat als oerwater. Dus geheugen-vrij, optimaal opgeladen en in een coherente staat. Als je deze staaf dagelijks gebruikt om al je water en vloeistoffen op te laden, dan nemen ze de eigenschappen van het Analemma water over. Hierdoor kan het water heilzaam werken in je lichaam, kunnen moleculen weer beter met elkaar communiceren en kunnen de processen in je lichaam optimaal samenwerken. Daarnaast hoef je 40% minder water per dag in te nemen om aan een optimale waterbehoefte te komen. Door je water coherent te maken werkt het heel positief door op je lichaam, ziel en geest.

Dit artikel is mede gebaseerd op onderzoek door Drs. Eric Laarakker.

(affiliate link)

error: Content is protected !!
nl_NL_formal
Scroll to Top
Geverifieerd door MonsterInsights